Motorkářské Road Redemption za přemrštěných sedm stovek
Road Redemption Novinka Motorkářské Road Redemption za přemrštěných sedm stovek

Motorkářské Road Redemption za přemrštěných sedm stovek

Michal Burian

Michal Burian

9

Early Access verze motorkářské akce Road Redemption vyjde pěkně draho.

Reklama

Road Rash byla kdysi dávno velmi populární závodní akce. Na úspěchy zapomenuté značky chce navázat studio DarkSeas Games s titulem Road Redemption. Jeho Early Access verze se začala prodávat na Humble Store.

Pokud máte zájem si zajezdit vývojovou verzi, tak se připravte, že ze své peněženky budete muset vytáhnout necelých sedm stovek. Za předběžný přístup totiž zaplatíte přemrštěných 24,95 euro. To je celkem pálka, zejména když vezmeme v potaz, že zatím Road Redemption nepůsobí nijak zázračně.

Road Redemption nabídne on-line a lokální multiplayer, split-screen až pro čtyři hráče. Ve hře se stanete členem motorkářského gangu, který se vydá na výpravu. Jejich cílem je projet válkou sužované Spojené státy. Autoři se dušují, že vás čeká nebezpečná cesta zahrnující tisíce čtverečních kilometrů s odlišnou atmosférou i prostředím.

Celá hlavní kampaň bude hratelná i v singleplayeru, stejně tak ve split-screenu a co-op módech.

Koupí Early Access verze Road Redemption získáte přístup do alfa verze, následné bety a později pochopitelně dostanete i plnou verzi. Ta je plánovaná pro Windows, Linux a OS X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama