Motorsport Games kupují rFactor2
Novinka Motorsport Games kupují rFactor2

Motorsport Games kupují rFactor2

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

Platformy Windows PC

Distributor videoher a pořadatel motorsport e-sport turnajů kupuje Studio 397.

Reklama

Po nedávném dokončení akvizice studia Codemasters do korporace Electronic Arts dochází k dalšímu nákupu. Společnost Motorsport Games kupuje Studio 397, které se od září 2016 stará o další vývoj hry rFactor2. A i po koupi se počítá s dalším vývojem rFactor 2 pod značkou Studia 397.

Motorsport Games je herní divize Motorsport Network provozující web Motorsport.com, která distribuuje herní sérii NASCAR Heat studia 704 Games a pořádá mnoho e-sport turnajů například pro šampionáty Formula E. Jejich loňský závod 24 Hours of Le Mans Virtual hodně kritizoval pilot F1 Max Verstappen, protože v průběhu závodu došlo dvakrát k zastavení závodu (červená vlajka) z důvodu problému se servery.

Motorsport Games loni získali licenci pro závody BTCC a je možné, že nyní vznikne z rFactor 2 odvozená hra s licencí BTCC (British Touring Car Championship), kterou dříve mělo studio Codemasters pro sérii TOCA. Dále bylo potvrzeno, že Studio 397 pracuje na hře z prostředí NASCAR.

Samotnou událost komentoval i Fernando Alonso, který se okolo e-sportu také hodně pohybuje a je zároveň akcionář Motorsport Games.

Studio 397 letos do rFactor 2 přidali nové barvy pro Formula E 2021 a přidali pátou Formula E trať v Diriyah v Saudské Arábii k již existujícím v Hong Kong, New York, Berlin a Monaco. Taktéž přibyla nová funkce Attack Zone na tratě F-E, kterou popisuje video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama