Multiplayer Halo 4 nabídne unikátní třídy
Halo Novinka Multiplayer Halo 4 nabídne unikátní třídy

Multiplayer Halo 4 nabídne unikátní třídy

Michal Burian

Michal Burian

Tvůrci nadcházejícího pokračování série Halo na Gamescomu odhalili další novinku multiplayeru. Ten nabídne až 8 rozličných tříd, neboli „specializací“.

Reklama

Jakmile hráč dosáhne 50 levelu, multiplayer mu odemkne přístup k osmi unikátním třídám, které se liší stylem hry i inventářem. Každou třídou si hráč zvyšuje jeho postavení v multiplayeru a klade si novou cestu. Kromě rozličných schopností samozřejmě půjde měnit brnění a jeho vizuální styl, balíčky zbraní, loga a vizory v helmě.

Každá třída navíc aktivuje speciální perk, který je vlastní jen jí. Jak bylo prozrazeno vývojáři, dvě třídy budou dostupné hned při vydání hry, zatímco zbylých šest až po něm. Pojďme se nyní podívat na jednotlivé třídy a jejich schopnosti.

Wetworks: Tato třída svého majitele chrání proti útokům Promethean Vision Armor, díky čemuž se na radarech jejího vlastníka objevujete jen jako nevýrazná skvrna. Tato třída také ztišuje vaše kroky při sprintu.

Peoneer: Třída vhodná pro ty, kdo chce navýšit svou úroveň co nejrychleji. Generuje uživateli bonusové zkušenosti ke každé akci, kterou ve hře provede.

Engineer: Jakožto inženýr dostanete upozornění o novém shozu zbraní několik vteřin před jeho uskutečněním, což zvýší vaše šance, že u něj budete první. Pokud při shozu budete dostatečně blízko, radar vám šipkou ukáže jeho místo dopadu.

Tracker: Občas se stává, že shoz zbraní přinese na mapu nepotřebné harampádí. Jakožto Tracker má hráč možnost „hodit kostkou“ a vyměnit všechny zbraně za nové.

Rogue: Lovci s třídou Rogue dostanou do vínku zklidnění zpětného rázu všech zbraní, především pak během zoomu.

Stalker: Třída jako stvořená pro naštvané hráče s horkou hlavou. Radar generuje ikonku posledního nepřítele, který vás zabil a také vyhledává ty, kteří na vás již útočili.

Pathfinder: Tato třída pomáhá všem těžkotonážníkům. Zrychluje chlazení zbraní na vozidlech a také zlehčuje váhu všech stacionárních kulometů, aby se jednodušeji přenášely.

Operator: Neboli nabušený řidič. Tato třída snižuje útočnou sílu EMP bomb na vaše vozidlo, kterému také rychleji doplňuje odolnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama