Multiplayer Halo Infinite možná vyjde už v pondělí
Halo Infinite Novinka Multiplayer Halo Infinite možná vyjde už v pondělí

Multiplayer Halo Infinite možná vyjde už v pondělí

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Zahrajeme si novinku k 20. výročí této série?

Reklama

Ačkoliv je datum vydání Halo Infinite stanovené na 8. prosince, internetem kolují zvěsti, že se multiplayeru dočkáme o něco dříve, konkrétně už v pondělí 15. listopadu. Informace pochází od influencera s přezdívkou Nate the Hate, který například už dříve potvrdil úniky informací o chystaném novém modelu konzole Nintendo Switch. "Jak lépe oslavit výročí Xboxu než narozeninovým překvapením. Dnes mohu nezávisle potvrdit a podělit se s vámi o to, že multiplayer Halo Infinite bude zpřístupněn v pondělí 15. listopadu. Připravte se, Sparťané," napsal Nate the Hate v jednom ze svých nedávných tweetů.

A fanoušci si všímají i dalších indícií. Kupříkladu 15. listopad je rovněž 20. výročím hry Halo: Combat Evolved, vůbec první hrou od studia Bungie, která tuhle slavnou sérii odstartovala. Debaty o tom, zdali se skutečně dočkáme multiplayeru Halo Infinite už v pondělí, eskalovaly během včerejší noci, kdy z oficiálního twitterového účtu Xboxu na nějakou dobu zmizely všechny tweety a zároveň byl samotný účet zablokovaný a veřejnosti nedostupný. Není tedy divu, že fanoušci nabyli dojmu dřívějšího vydání multiplayeru. Následně internetem začaly kolovat obrázky znázorňující data z Microsoft Storu pro Halo Infinite Multiplayer. Ty právě odkazují na datum 15. listopadu. Nicméně v době psání tohoto článku je datum znovu opraveno na 8. prosince.

Halo: Combat Evolved a samotná série Halo je se značkou Xbox neoddělitelně spjatá. Bylo by skutečně překvapením, kdyby nakonec multiplayer vyšel na dvacetileté výročí franšízy, nicméně oficiálně zatím nic potvrzené není a společnost Microsoft ani 343 Industries, vývojáři nového Halo, se k leakům zatím nevyjádřili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama