Multiplayerová beta Uncharted 3 pro PS+
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Multiplayerová beta Uncharted 3 pro PS+

Multiplayerová beta Uncharted 3 pro PS+

Michal Burian

Michal Burian

12

Společnost Sony, jak se očekávalo, konečně zveřejnila multiplayerovou betu Uncharted 3: Drake’s Deception pro PlayStation Plus uživatele <strong>+ obsah bety, odměny a první problémy</strong>.

Reklama

Beta je k dispozici na americké a evropské verzi PS Store pro všechny majitele placeného PlayStation účtu a také pro držitele speciálního kódu, který jste získali zároveň s kopií inFamous 2.

Ochutnávka má 1627 MB a 4. července bude přístupná pro všechny členy PSN.

Multiplayerová beta zavře své brány přesně 13. července. Hráčům tak doporučujeme využít každičkou chvilku volného času, abyste nové Uncharted pořádně otestovali a dostali se až na 25. úroveň (dál to nepůjde).

Obsah bety

Beta nabízí devět režimu pro více hráčů. Mezi nimi nechybí Team Deathmatch pro pět hráčů, Plunder, Team Objective, 3-Team Deathmatch pro šest hráčů (tři proti třem), Free For All a High Stakes pro osm hráčů. Vyzkoušet si můžete rovněž další tři kooperativní módy (Co-op Arena, Co-op Hunter a Co-op Adventure).

Hardcore mód je nový přírůstek do série. Jde v podstatě o Team Deathmatch bez Boosters, Medal Kickbacks či Power Plays.

Výše zmíněné módy budete hrát na třech mapách. Konkrétně jde o letiště, zámek ve Francii a Yemen (Jemen). První zmíněná mapa umožňuje hráčům prozkoumat vnitřek i okolí zámku. Jde o velmi vertikální lokaci, jež zahrnuje ziplines, nové interaktivní funkce. V průběhu bitvy se dostanete do neprozkoumaných částí zámku a dokonce některé části zachvátí plameny.

Druhá lokalita je dvoudílná mapa Airstrip, ve které se rozložení sil mění v průběhu celého zápasu. První část nabízí velké nákladní letadlo, které pronásledují kamiony. V této části musejí hráči skákat z jednoho kamionu na druhý a postupně se dostat na nákladní rampu letadla. Poté, co letadlo vzlétne, se hráči přesunou na rampu letadla, kde začíná adrenalinová multiplayerová bitva.

Postavy si můžete různě přizpůsobovat, ať už jde o Drake, Sully či darebné piráty.

Mezi zahrnutými zbraněmi naleznete AK-47, G-Mal, Dragon Sniper, RPGs a pistole. Větší zbraně budete moci vylepšovat (lepší míření apod.), zatímco u pistole může zvýšit kapacitu munice a vylepšit rychlost střelby.

Pokud se vám podaří získat dost medailí, budete moci využít vybrané speciální schopnosti pro jednotlivé zápasy. Beta obsáhne čtyři: Smoke Bomb, Speedy G, RPG!!! a Cluster Bomb.

Využít budete moci také osm boosters ve dvou slotů. První slot Come Here (uvidíte, kde se pohybuje hráč, který vás zabil), Retaliation (objevíte se se zbraní, kterou vás protivník zabil), Cloaked (budete tichý, neviditelný na radaru) a Weapon Expert (dodává větší kapacitu pro vylepšování zbraní).

Druhý slot nabízí Back in the Saddle (sníží se respawn čas), Bargain (levnější provize za medaili), Power Hunter (místní energetické zbraně) a Daredevil (více munice)

Jestli se vám zdá, že toho stále není dost, tak vás jistě potěší takzvané přesilovky, které dávají prohrávajícímu týmu větší šanci otočit stav a získat vítězství na svou stranu. V betě jsou k dispozici čtyři:

Marked Man – Osoba vyhrávajícího týmu je označena a prohrávající tým získá 3 body za eliminování tohoto hráče. Pokud se vyhrávajícímu týmu podaří hráče ochránit, získají za každé dvojité zabití speciální medaili.

Cursed – Prokletí, vyhrávající tým vidí všechny hráče jako kostry a proti sobě bojují také přátele. Pokaždé, když prohrávající tým někoho zabije nebo zabije jeden hráč z vedoucího týmu svého vlastního, prohrávající tým získá dva body.

Exposed – Poloha vedoucího týmu je odhalena. Prohrávající tým dostane buff na dvojitý damage a vyhrávající zase dostává dvojnásobný cash za každý kill.

Účast v betě odemkne odměny

Pokud si betu Uncharted 3 stáhnete a bude hrát, získáte následující dobroty:

- Speciální avatár dá vašim kamarádům vědět, že jste se zúčastnili Uncharted 3 bety.

- Odehrajte 10 zápasů v každém multiplayerovém módu a získejte exkluzivní Beta Decal Pack 1.

- Odehrajte 5 zápasů v každém co-op multiplayerovém režimu a získejte exkluzivní Beta Decal Pack 1.

- Dostaňte se až na 25. úroveň a získejte tak hezké odměny do plné verze Uncharted 3.

Problémy s betou

Hráči po celém světě začali hlásit občasné problémy s připojením. Podle dostupných informací na tom tvůrci pracují. O něco závažnější jsou problémy s frame rate a zamrzáváním.

Přečtěte si tipy a triky pro betu Uncharted 3 od samotných vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama