Multiplayerová beta Uncharted 4 začne už zítra
Novinka Multiplayerová beta Uncharted 4 začne už zítra

Multiplayerová beta Uncharted 4 začne už zítra

Michal Burian

Michal Burian

40

O den dřív, to je překvapení! <strong>+ detaily a další informace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Společnosti Sony a Naughty Dog překvapily, multiplayerová beta měla původně začít 4. prosince, dnes jsme se ale dozvěděli, že bude o den dřív, tedy od čtvrtka 3. prosince. Beta začne v 18:00 našeho času, tak se nezapomeňte připravit a přečíst si další detaily:

Včera večer proběhl oficiální stream (záznam níže) z multiplayerové části Uncharted 4: A Thief’s End. Od Naughty Dog jsme se dozvěděli důležité informace před plánovanou betou, která bude od 3. do 13. prosince a dostanou se do ní všichni majitelé kolekce Uncharted. Stahovat budeme zhruba 7 GB, v závislosti na regionu. Pre-load nebude a navíc beta bude pravidelně aktualizovaná.

Samotné testování zahrne dvě mapy, plná verze bude mít osm nových map. K dispozici bude pouze jeden režim, i přesto vývojáři tvrdí, že nemusíte mít strach o obsah, dle Naughty Dog nabízí beta více obsahu, než v průměru jiná testování. Každý zápas bude trvat maximálně 12 minut, cílem je získat 35 zabití. Obvykle by mělo jedno kolo trvat mezi 8 až 10 minutami.

Jak se dalo očekávat, vaše data z bety se nepřenesou do plné verze.

Původní zpráva: Od 4. do 13. prosince si budou moci majitelé kolekce Uncharted vyzkoušet multiplayer očekávaného Uncharted 4: A Thief's End. Ještě předtím můžeme sledovat živě stream od Naughty Dog, kde bude multiplayer detailněji ukázán a hlavně se dozvíme detaily o plánované betě.

Pokud vás Uncharted 4 zajímá, nezapomeňte se dívat dnes od 20:30.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama