Můžete se přihlásit do uzavřené bety Quake Champions
Quake Champions Novinka Můžete se přihlásit do uzavřené bety Quake Champions

Můžete se přihlásit do uzavřené bety Quake Champions

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Tvůrci z id Software navíc přibližují zbraně a některé mapy. Další detaily o hře se dozvíme v následujících dnech.

Reklama

Společnosti Bethesda a id Software konečně zpřístupnily přihlašování do uzavřené bety Quake Champions, který vyjde na PC během letošního roku. Přihlásit se můžete na oficiálním webu, přičemž vám stačí jen emailová adresa. Beta má odstartovat v následujících týdnech, zatím však není jasné, jestli bude k dispozici na Steamu nebo přes launcher Bethesda.net.

Na oficiálním webu také nově najdete množství informací o různých herních složkách, s nimiž se v betě setkáte. Můžete se podívat na detaily o mapách Blood Covenant a Ruins of Sarnath a nechybí ani přehled zbraní. Ty zahrnují Heavy Machinegun, Super Nailgun, Super Shotgun, Rocket Launcher, Lightning Gun a Railgun. Jedná se tedy o dobře známé klasiky.

Časem se dočkáme i informací o šampiónech, tedy hratelných postavách s různými schopnostmi. Studio id Software začne zítra představením hrdinky Nyx a v týdenních rozestupech budou dále přiblíženi Scalebreaker, Anarki, Clutch, Galena, Ranger, Visor a Sorlag. I v tomto případě tedy čeká fanoušky řada starých známých. Ve čtvrtek navíc dojde k přiblížení již zmíněné mapy Blood Covenant.

K dispozici je také nový trailer a nutno říct, že stále s jistotou neznáme podrobnosti o obchodním modelu hry. Několikrát bylo naznačeno, že bude Quake Champions free-to-play, ale oficiální cestou jsme se dosud žádného potvrzení či vyvrácení nedočkali. Něco mi ale říká, že odpověď na otázku obchodního modelu nového Quaka na sebe nenechá dlouho čekat.

Ukázka zbraní

Heavy Machine Gun

Super Nailgun

Super Shotgun

Rocket Launcher

Lightning Gun

Railgun

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama