MX vs ATV Supercross nabídne několik kategorií
Novinka MX vs ATV Supercross nabídne několik kategorií

MX vs ATV Supercross nabídne několik kategorií

Michal Burian

Michal Burian

2

Nejprve se naučíte řídit terénní motorku v kategorii 250 West, abyste následně přesedlali do 250 East a skončili v 450s.

Reklama

Společnost Nordic Games má se značkou MX vs ATV velké plány, nový díl od nich dorazí již 7. srpna letošního roku s podtitulem Supercross ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Opět půjde o licencované motokrosové závody, které nabídnout více než 80 autentických značek. Vývojáři zatím nechtějí prozradit finální seznam, mají ještě dvě nepodepsané smlouvy. Zatím se tak fanoušci mohou těšit na rozsáhlou singleplayerovou kariéru, kde se nejprve naučíte řídit terénní motorku v kategorii 250 West, abyste následně přesedlali do 250 East a skončili v 450s. Kompletní sezóna bude čítat 17 různých závodů.

Během kariéry budete odemykat nové díly pro upgrade vzhledu i výkonosti vašeho stroje. Pochopitelně nebude chybět ani přes 60 reálných jezdců.

Samotný multiplayer bude podporovat 12 hráčů online, stejně tak dva na rozdělené obrazovce, kdy budete moci na gauči změřit své řidičské schopnosti se svým kamarádem.

Co se týče samotné hry, Ken George se pro Examiner dušuje, že přepracovali fyziku a vyladili jízdní model, a to jak pro motokrosové motorky, tak i čtyřkolky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama