Na 3DS dorazí pletený Poochy a Yoshi
Novinka Na 3DS dorazí pletený Poochy a Yoshi

Na 3DS dorazí pletený Poochy a Yoshi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jde o Yoshi's Woolly World s novými Poochy levely.

Reklama

Nintendo během svého posledního Nintendo Directu oznámilo novou hru s pleteným Yoshim. Jde o titul Poochy & Yoshi’s Woolly World pro 3DS, který vyjde nejprve 19. ledna 2017 v Japonsku a 3. února v Severní Americe a v Evropě. Tato 3DS verze obsahuje kompletní hru Yoshi’s Woolly World z Wii U, ale navíc přidává nějaké nové exkluzivní etapy, kde si zahrajete jako Poochy.

Ve 3DS verzi tedy najdete stejné stage jako u Wii U konzole, ale přidány jsou nové funkce. Těmi mají autoři na mysli nové exkluzivní etapy, které se zaměřují na Poochyho a kde hráči musí, než vyprší čas, pomocí Poochyho skákání sesbírat korálky. Pomáhat mu při tom budou taky Poochy Pups, což jsou malí pomocníci, kteří dokážou doskočit i tam, kde se hráč jinak nedostane. Za to budete odměněni nalezením tajných míst a sběratelskými předměty.

Nintendo pak ve spolupráci s japonským studiem Dwarf, pracující se stop-motion animací (česky fázová animace, ve které vyniká třeba režisér Jan Švankmajer), připravuje 30 krátkých animovaných filmů s Yoshim a Poochym, které najdete v 3DS verzi hry.

Amiibo figurka Poochyho vyjde ve stejnou dobu, tedy 3. února.

První záběry ze hry najdete v čase 26:32.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama