Na červen oznámeny závody F1 2015
F1 2015 Novinka Na červen oznámeny závody F1 2015

Na červen oznámeny závody F1 2015

Michal Burian

Michal Burian

18

Mají přinést spoustu novinek, včetně lepší fyziky a grafického kabátku.

Reklama

Společnost Codemasters oznámila, že v červnu letošního roku vyjde titul F1 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra využije novou verzi EGO enginu, která umožní lepší řízení vozidel a zároveň vylepší jejich fyziku a celkově grafický kabátek. Vylepšení se má týkat více než 20 oblastí, včetně motoru a převodovky, aerodynamiky, palivové nádrže, force feedbacku, zavěšení kol nebo úplně nová fyzika pneumatik. Díky tomu má být požitek z řízení monopostu Formule 1 mnohem reálnější a vozy budou rychlejší a citlivější.

Velkým lákadlem letošní hry podle vývojářů je zcela nová prezentace závodů připomínající přenos v televizi. Hráč má díky tomu nasát jedinečnou atmosféru Grand Prix. Chybět nebude ani záběry z pódia s třemi nejlepšími.

Novinkou bude možnost prostřednictvím hlasových příkazů (Kinect, PlayStation kamery nebo headsety) komunikovat s inženýrem na boxové zídce, který vám bude poskytovat důležité informace. Dá se předpokládat, že vám inženýr bude říkat informace o strategii, stavu pneumatik nebo počasí.

Kromě klasických závodů se šampionátem jezdce Formule 1 budete moci jezdit i v módu Pro Season. Ten, jak samotný název napovídá, budou výzvou. Chybět nebude ani Mexican GP a pochopitelně všechny závody letošní sezóny, týmy a jezdci. A jako bonus si budete moci zajezdit loňskou sezónu.

F1 2015 vyjde 12. června na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama