Na Comic-Conu neuvidíme novinku od tvůrců Batmana ani bojovku od NetherRealm
Novinka Na Comic-Conu neuvidíme novinku od tvůrců Batmana ani bojovku od NetherRealm

Na Comic-Conu neuvidíme novinku od tvůrců Batmana ani bojovku od NetherRealm

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dvě zklamání v jedné novince. Na nové projekty od Rocksteady Studios a tvůrců Mortal Kombat / Injustice si ještě počkáme.

Reklama

Fanoušci komiksových hrdinů a brutálních bojovek budou smutní. Oba tábory doufaly v oznámení novinek od studií Rocksteady a NetherRealm na letošním Comic-Conu. V San Diegu od 19. do 22. července se ale o nových projektech od tvůrců skvělé série Batman: Arkham (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight) a bojovek Mortal Kombat a Injustice mluvit nebude. Firmy potvrdily, že své novinky na conu neodhalí.

Je novým projektem tvůrců série Batman: Arkham samotný Superman?
Je novým projektem tvůrců série Batman: Arkham samotný Superman?

„Lidé se začínají zajímat o to, zda nový projekt Rocksteady Studios bude v tomto roce na SDCC. Rádi bychom v San Diegu byli, ale v současné době nejsme připraveni mluvit o naší nové hře,“ zklamal fanoušky Jamie Walker.

Podobné oznámení učinil Ed Boon, kreativní ředitel sérií Mortal Kombat a Injustice. Ten na sociální síť napsal, že příští týden nebudou mít žádné oznámení o svých projektech. Na další Mortal Kombat si tak musíme ještě počkat.

23. července to budou tři roky, co od Rocksteady Studios vyšla jejich poslední velká hra. Byl to Batman: Arkham Knight, který měl v té době na PC sice velké problémy, na konzolích PlayStation 4 a Xbox One šlo ale o propracovanou a zábavnou hru. Od té doby autoři pilně pracují na novém projektu. Ten je od těch předchozích odlišný. Hojně se spekuluje o příchodu dalšího komiksového hrdiny, po ochránci Gotham City má být údajně na řadě často přehlížený Superman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama