Na DriveClub si počkáme až do října
Driveclub Novinka Na DriveClub si počkáme až do října

Na DriveClub si počkáme až do října

Michal Burian

Michal Burian

7

Poněkud nečekané datum vydání odhalil nový trailer. PS4 hráči si na nové závody od Evolution Studios počkají <strong>+ nové screenshoty</strong>.

Reklama

Arkádové závody DriveClub od Evolution Studios (tvůrci série MotorStorm) měly původně vyjít zároveň s uvedením konzole PlayStation 4 na trh, tedy v listopadu loňského roku. Společnost Sony se ale rozhodla hru odložit, aby vývojáři dostali více času na doladění všech detailů. Jednoduše chce vydavatel zaručit, že půjde o nejlepší závodní hru pro PS4.

Vývoj to bude ještě hodně dlouhý, vždyť DriveClub dorazí až v říjnu, tedy s jedenáctiměsíčním zpožděním. V Severní Americe bude k dostání od 7. října, v Evropě o den později a ve Velké Británii 10. října.

Na oficiálním PS Blogu se Shuhei Yoshida, prezident Sony Worldwide Studios, rozpovídal o hře a prozradil, že především chtějí do hry přidat sociální prvky a interakci, která vylepší celkový zážitek ze závodění. Podle jejich slov tyto funkce chybí v aktuálních hrách.

Jednou z takových funkcí má být dynamické menu, které zahrne všechny sociální funkce DriveClubu. Hráči tak budou moci na jedné obrazovce vidět, kdo je online a vyzvat dotyčného na závod.

Závěrem Yoshida ujistil fanoušky, že delší vývoj znamená i vylepšení vizuální kabátku a mnohem lepší zážitek z hraní. Tak snad tomu tak skutečně bude.

DriveClub vyjde ve dvou verzích, té klasické se vším obsahem a ořezané pro předplatitele PlayStation Plus. Ta bude obsahovat omezený počet tratí a vozidel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama