Na E3 má být k vidění trailer z Uncharted 4 nebo teaser God of War 4
Driveclub Novinka Na E3 má být k vidění trailer z Uncharted 4 nebo teaser God of War 4

Na E3 má být k vidění trailer z Uncharted 4 nebo teaser God of War 4

Michal Burian

Michal Burian

29

Druhý týden v červnu se máme dočkat tříminutového traileru na Uncharted 4, který vyjde prý v létě 2015. Celkově bude E3 ze strany Sony hodně nabitá.

Reklama

Server DualShockers se od důvěryhodného zdroje měl dozvědět spoustu zákulisních informací o E3, která se uskuteční v Los Angeles druhý týden v červnu. Informace níže berte s určitou rezervou.

9. června během tiskové konference Sony se máme dočkat tříminutového traileru na Uncharted 4. Hra prý vyjde v létě 2015 a bude zasazena do tropického prostředí a různé časové intervaly s Nate/Francis. Nové Uncharted od Naughty Dog má být podle nejmenovaného zdroje měřítkem grafickým možností next-gen konzole PlayStation 4.

Sony se má dále pochlubit teaser trailerem na God of War 4. Ten bude složen z in-engine záběrů. Půjde tak o ranou ukázku, letos rozhodně nové God of War nečekejte. Od Sony má prý jít o kompenzaci za zrušenou novou IP a částečně se do toho promítne i boj s Microsoftem. Konkurence má totiž představit nové Gears of War.

Chybět by nemělo ani Gran Turismo 6 pro PlayStation 4, které má být jakýmsi Gran Turismo 7: Prologue. Běžet bude v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu a ohromí nás prý svým vizuálem a dalšími funkcemi jako jsou nové tratě, DLC, sociální prvky. Vyjde ovšem až koncem roku 2015.

Velkou pozornost by měla strhnout akční adventura The Order:1886 od Ready At Dawn. Exkluzivitka pro PS4 dorazí na podzim tohoto roku a Sony očekává velké věci, v hale nebude chybět ani hratelná demoverze.

Možná, ale opravdu jen možná, přijde na řadu tvůrčí celek Quantic Dream (Beyond: Two Souls) se svým trailerem z nového projektu. Zdroj si není jistý, zda se tak stane už na blížící se E3 nebo až v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

V Ninja Theory mají pracovat na pokračování Heavenly Sword pro PS4. Informace se máme dozvědět i o novém Wipeout pro PS4 (prý na něm pracuje Sony London, Evolution nebo Firesprite). Právě první zmíněné studio má na E3 ukázat po dlouhé době zbrusu nový AAA titul z pohledu třetí osoby. Je údajně nádherný.

Teď velký pozor, tím tajemným titulem od Guerrilla Games (Killzone) má být RPG odehrávající se v zajímavé době a pochopitelně s přenádhernou grafikou. Pokud jste si zamilovali do inFamous: Second Son, tak bude oznámeno DLC.

Japonská studia Sony mají představit dva nebo tři tituly. Jedním z nich bude Project Beast - duchovní nástupce Demon Souls - a odkládané The Last Guardian, které by mohlo vyjít v zimě 2014 pro PS4.

Evolution následně předvede v plné parádě DriveClub a tiskovky Sony se má zúčastnit také Ubisoft, Electronic Arts, Konami, Capcom, Warner Bros, Activision, Square Enix a Take Two.

V neposlední řadě má Media Molecule předvést svůj titul Morpheus. Půjde o budování 3D světa s překrásným až bizarním grafickým stylem. Prý je hra extrémně kreativní a zábavná. Má souviset s ochrannou známkou Entwined, kterou minulý týden SCE zaregistrovala. Dorazí koncem roku 2015.

Zajímavé je, že zdroj zmiňuje rovněž ukázku z pokračování survival thrilleru The Last of Us, možná půjde spíše o PS4 verzi. Pochopitelně nebude chybět ani handheld Vita a PlayStation Now.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama