Na Gamescomu je Death Stranding propagován jako PS4 exkluzivita
Death Stranding Novinka Na Gamescomu je Death Stranding propagován jako PS4 exkluzivita

Na Gamescomu je Death Stranding propagován jako PS4 exkluzivita

Michal Burian

Michal Burian

25
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ochrannou známku vlastní Sony.

Reklama

Už je v tom vážně zmatek. Chvilku to vypadá, že Death Stranding vyjde časem i na PC. Pak se ale vše změní a zase se hra tváří jako exkluzivita pro PlayStation 4.

Na právě probíhajícím Gamescomu v Kolíně nad Rýnem se Hideo Kojima vyfotil před plakátem Death Stranding a v pravém horním rohu vidíme ikonku označující, že jde o exkluzivitu pro PlayStation 4. Takto Sony označuje své hry, které si zahrajete pouze na její konzoli.

Než ale začnete smutnit, že Death Stranding nevyjde na PC, tak v oficiálních videí ze včerejška je na konci pohled na krabičku hry, kde není o exkluzivitě ani slovo. Na druhou stranu je ale ve videu psáno, že ochrannou známku Death Stranding vlastní Sony. A teď babo raď... Jak se Kojima dohodl se Sony, když začal pracovat na hře s využitím enginu Decima od studia Guerrilla Games, které patří Sony?

Připomeňme, že nedávno bylo Death Stranding odstraněno z oficiálního seznamu PlayStation exkluzivit na stránkách Sony, stalo se tak začátkem srpna. A před pár lety se sám Kojima zmínil PC verzi Death Stranding, respektive ji nevyloučil.

Death Stranding vyjde 8. listopadu 2019 na PlayStation 4, s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz s dárkem v podobě originálního deštníku.

Nedávají vám videa smysl? Nevíte, co od Death Stranding čekat? Přečtěte si včerejší článek, kde jsme se detailněji na nové ukázky podívali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama