Na God of War Ragnarok se těší i Phil Spencer
Novinka Na God of War Ragnarok se těší i Phil Spencer

Na God of War Ragnarok se těší i Phil Spencer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

33
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Šéf Xboxu odhalil svou první i nejočekávanější hru.

Reklama

Zástupci Microsoftu se prostřednictvím oficiálního Xbox účtu na Twiteru hráčů zeptali na šest otázek. Chtěli znát vaši vůbec první, dosud poslední, nejoblíbenější a nejhranější hru. Dále žádali uvést titul, který byste si chtěli zahrát příště/na který se nejvíc těšíte a na závěr rovněž hru, kterou byste doporučili jeskynnímu muži (nehráči). Své odpovědi pod příspěvkem přidal i samotný šéf Xboxu Phil Spencer.

Příliš nepřekvapí, že začínal u hry Pong a momentálně tráví nejvíc času u Hot Wheels rozšíření pro Forzu Horizon 5. Dalo by se předpokládat, že CEO herní divize Microsoftu zmíní jednu z chystaných konzolových exkluzivit Xboxu také u hry, na kterou se nejvíc těší. Spencer ale v tomto bodě překvapil a zvolil God of War Ragnarok ze stáje konkurenčního PlayStationu.

Pokud však sleduje Phila Spencera delší dobu, tak jistě víte, že velmi často pochvalně mluví i o hrách a studiích od konkurenčních firem, takže v tomto směru nejde o až šokující volbu.

Budeme rádi, když nám na zmíněné otázky odpovíte v naší komentářové sekci i vy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama