Na Kickstarteru bojuje remake adventury Outcast
Outcast Novinka Na Kickstarteru bojuje remake adventury Outcast

Na Kickstarteru bojuje remake adventury Outcast

Michal Burian

Michal Burian

Vývojáři chtějí vytvořit pokračování, za předpokladu, že bude remake úspěšný.

Reklama

V červenci loňského roku získali původní tvůrci Outcast značku zpět. Dlouho nelenili a začali pracovat na remaku dříve oblíbené akční adventury z roku 1999, která byla ve své době unikátem. Šlo o jednu z prvních her v otevřeném světě ve 3D podobě, kde jste mohli prozkoumat kolosální svět cizáků a plnit questy v libovolném pořadí.

Outcast HD bude remake v pravém slova smyslu, vývojáři mají v plánu vylepšit grafiku, textury, animace, uživatelské rozhraní, HUD nebo ovládání, počítá se i s podporou gamepadu. Cílem je rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu.

Studio Fresh 3D Inc, kde pracují Franck Sauer Yves Grolet a Yann Robert, chce na Kickstarteru získal alespoň 600 tisíc amerických dolarů, aby mohlo dokončit remake pro PC. Pokud vyberou 750 tisíc dolarů, tak bude Outcast HD i pro Mac a Linux, 950 tisíc dolarů zajistí pokročilé grafické efekty s podporou DirextX 11, zatímco hranice jednoho milionů dolarů bude znamenat podporu Oculusu a 1,35 milionů jim dovolí pracovat na verzích pro nové konzole.

Pokud bude navíc Outcast HD úspěšným titulem, tak dalším projektem studia bude Outcast 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama