Na Kickstarteru se bude snažit uspět akční RPG Reborn připomínají Deus Ex
Novinka Na Kickstarteru se bude snažit uspět akční RPG Reborn připomínají Deus Ex

Na Kickstarteru se bude snažit uspět akční RPG Reborn připomínají Deus Ex

Michal Burian

Michal Burian

11

Půjde o sci-fi RPG na Unreal Enginu pro PlayStation 3 a PlayStation 4. Kampaň startuje již zítra.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Elemental-Labs představil svůj nový projekt, na kterém pracuje již devět měsíců. Jde o akční sci-fi RPG Reborn poháněné uznávaným a oblíbeným Unreal Enginem.

Reborn se bude odehrávat v Neo-Tokiu roku 2188, kdy vypuklo technologické šílenství. Lidé zapomněli na soužití s přírodou a začali si do svého těla implantovat nejrůznější technologie a čipy od korporace Nexus Roku, která jim slibuje snadnější život. Tyhle čipy a technologie ovšem dokážou změnit chování lidí, což je pochopitelně nebezpečné. Největší radost z toho má kyborg a prezident Rena Nakano, který se postaral o nepředstavitelný rozdíl mezi bohatými a chudými lidmi.

Těšit se můžete na futuristické Japonsko s tradičními hodnotami a s pokročilou moderní technologií. Zaujmout by mohl real-time soubojový systém, RPG prvky, stejně tak široká škála zbraní a všelijakých zařízení a pochopitelně akce, zajímavé postavy a poutavý příběh.

Pokud vše dopadne podle plánu a projektu Reborn se podaří na Kickstarteru vybrat 150 tisíc amerických dolarů, tak se titulu dočkáme na podzim příštího roku ve verzích pro PlayStation 3 a PlayStation 4. Podpořit jej budete moci již zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama