Na nové Bulánky už přispělo víc než čtyři tisíce lidí
Bulánci Novinka Na nové Bulánky už přispělo víc než čtyři tisíce lidí

Na nové Bulánky už přispělo víc než čtyři tisíce lidí

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Slavná česká hra už vybrala přes 800% z požadované částky.

Reklama

Před pár dny jsme Vás informovali o spuštění kampaně na Startovači, jejíž cílem je finanční podpora autorského studia SleepTeam pro tvorbu zcela nových Bulánků. Legendární česká videohra, kterou si nepochybně spousta z nás pamatuje především z hodin informatiky na škole, se dočká nového kabátku, přechodu do 3D, ale také vydání na PC, konzole a mobilní zařízení. Požadovaná částka kampaně, který byla spuštěna 17. května 2021, byla vybraná za necelých dvou hodin od jejího uveřejnění.

To byl ovšem jenom začátek, neboť hráčská komunita v Česku opět ukázala, jak dokáže být silná. Po třech dnech autoři na Startovači vybrali přes 800% z požadované částky, což odpovídá přibližně čtyřem milionům korun. “Dlouho jsme si s myšlenkou na nové Bulánky pohrávali a nakonec jsme se nechali unést nadšením a voláním komunity po moderním bulánčím titulu,” uvedl Jaroslav Wagner ze SleepTeam.

Pro podporovatele na Startovači si studio SleepTeam připravilo nejrůznější odměny, počínaje zvěčněním na zdi díků na webu hry, přes party s autory, až po limitované balíčky "Zachránce bulánčího národa". Odměny v podobě sběratelských figurek, stolních her a dabingu ve hře, se vyprodaly během pár dní. Na co se ale vlastně hráči mohou ve hře těšit? S rostoucí částkou přibývají i další aspekty budoucí hry a spoustu z nich hráči nepochybně s nadšením vyhlížejí. Ve hře Bulánci 2.0 tak nebude chybět editor levelů, crossplatformní multiplayer, nebo vesmírný level se stavem beztíže.

Na nové Bulánky už přispělo víc než čtyři tisíce lidí

Původní hra Bulánci vznikla v roce 2001 pod záštitou autorského studia SleepTeam. Díky tomu, že byla hra dostupná zcela zdarma a nabízela od roku 2006 i vlastní editor úrovní, se hra rozšířila i mimo Českou republiku. V zahraničí ji potom mohou hráči znát pod názvem Combat Pillows. Tým SleepTeam je tvořen z řad herních veteránů, kteří se také podíleli na zrodu slavné herní série Polda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama