Bulánci budou od září pro všechny zdarma
Bulánci Novinka Bulánci budou od září pro všechny zdarma

Bulánci budou od září pro všechny zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Hra se zároveň již zítra dočká online multiplayeru.

Reklama

Vývojáři z českého studia SleepTeam představili několik zásadních inovací a změn pro novou verzi Bulánků, která je od listopadu loňského roku dostupná v programu předběžného přístupu na Steamu. Nejdříve dojde již 1. srpna k vydání delší dobu očekávaného online multiplayeru, k jehož testovací verzi měli zatím přístup pouze podporovatelé ze Startovače.

Další ještě výraznější novinkou je přechod hry na free-to-play model, díky kterému bude základní verze hry k dispozici zdarma. K této změně dojde 1. září. „Po vzoru původní hry jsme se rozhodli zpřístupnit i nové Bulánky pro všechny hráče zdarma v takové podobě, na jakou jsme všichni dlouhá léta zvyklí, avšak ve zcela novém kabátě. Všichni si tak od 1. září můžete Bulánky na Steamu bezplatně stáhnout a užít si multiplayer s kamarády ze všech koutů světa. Pokud budete mít zájem o další bonusový obsah, budete si jej moci dodatečně zakoupit,“ dodávají vývojáři.

Připravovaná dodatečný obsah, jehož část vyjde ve formě placených balíčků, si můžete prohlédnout v níže přiložené infografice. Autoři ale nezapomínají ani na fanoušky, kteří si hru stihli zakoupit na Steamu nebo na její vývoj přispěli na Startovači. Tito hráči obdrží veškerý aktuálně oznámený dodatečný obsah zdarma.

„Zkrátka ale nepřijdou ani ti, kteří si Bulánky na Steamu zakoupili nebo do 31. srpna ještě zakoupí. Jako bezplatný bonus totiž obdrží veškerý oznámený obsah, který do hry vyjde – a rozhodně ho nebude málo. Garance dalších bonusů se pochopitelně týká i podporovatelů ze Startovače a ti se mohou těšit i na speciální bulánčí skin. Budou mít také exkluzivní přístup k zatím nevydanému obsahu a spoustu dalších výhod. Navíc už od nás do svých e-mailových schránek obdrželi klíče na Steam k již vydaným balíčkům,” dodává Jan Zmeškal ze studia SleepTeam.

Kromě nového obsahu vývojáři do budoucna plánují také verzi pro Nintendo Switch a později také porty pro PlayStation a Xbox.

Bulánci budou od září pro všechny zdarma
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama