Bulánci trhají rekordy Startovače, vybralo se už téměř 5 milionů korun
Bulánci Novinka Bulánci trhají rekordy Startovače, vybralo se už téměř 5 milionů korun

Bulánci trhají rekordy Startovače, vybralo se už téměř 5 milionů korun

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Hra díky tomu dostane i battle royale režim a editor úrovní.

Reklama

Chystaný návrat herní série Bulánci si bez přehánění podmanil crowdfundingovou platformu Startovač. Autoři požadovaný půl milionu korun vybrali za pouhé dvě hodiny od spuštění kampaně. Jak se ale nyní ukazuje, byl to pouze začátek. V době psaní článku se totiž Bulánci přibližují hranici pěti milionů korun.

Co do objemu vybrané částky byla dosud nejúspěšnějším projektem na Startovači desková hra Trabantem napříč kontinenty, která vybrala více než 5,1 milionu korun. Do konce kampaně Bulánků přitom zbývá ještě 22 dní. Vypadá to tak, že se tento rekord bude přepisovat.

A jeho novým majitelem se stane právě kampaň Bulánci se vrací. Autoři po vybrání minimální částky pohotově přispěchali s novými milníky, které byly až na jednu výjimku všechny brzo překonány.

Hráči se tak mohou těšit na další zajímavý obsah. Mezi překonanými cíli najdeme crossplatformní multiplayer, verzi pro mobilní telefony a MacOS, editor úrovní, vesmírný level ve stavu bez tíže, nové zbraně v podobě pušky pro snipera a minometu s přísavnou minou a v neposlední řadě i režim battle royale.

Uvidíme, zda vývojáři ze studia Sleep Team přidaní nějaké další reálně dosažitelné bonusy. Aktuálně zbývající stretch goal v podobě VR verze za necelou miliardu se totiž i přes snahu všech zúčastněných ukazuje jako příliš ambiciózní meta. I přesto bude jistě zajímavé sledovat, kam až konečná částka vystoupá.

Noví Bulánci by měli vyjít v průběhu příštího roku na PC(Windows/MacOS), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama