Na novém Mass Effectu pracují veteráni původní trilogie
Mass Effect Novinka Na novém Mass Effectu pracují veteráni původní trilogie

Na novém Mass Effectu pracují veteráni původní trilogie

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydání je ale stále v nedohlednu.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že ve studiu Bioware kromě nového Dragon Age s podtitulem Dreadwolf vzniká také pokračování série Mass Effect. Je však důležité podotknout, že zatímco Dragon Age by mohlo vyjít ještě letos nebo začátkem příštího roku, tak na Mass Effect si hráči budou muset počkat o poznání déle. Podle neoficiálních informací z konce loňského roku by se vývoj měl stále nacházet v rané fázi, což znamená, že k vydání hry dojde až za několik let.

Například známý insider Jeff Grubb vydání odhadl na hodně vzdálený rok 2029. Očekává se, že se vývoj nového Mass Effectu naplno rozběhne až po vydání zmíněného Dragon Age: Dreadwolf, jehož dokončení se aktuálně Bioware primárně věnuje. Navzdory vzdálenému vydání se čas od času objeví zajímavé náznaky a informace. Naposledy jsme se od Bioware koncem loňského roku dočkali kratičkého teaseru.

Nově vyvolala pozornost diskuze na Twitteru, kde projektový manažer a výkonný producent Michael Gamble prozradil, že hned několik klíčových pozic u vývoje dalšího Mass Effectu obsadili veteráni původní trilogie. Konkrétně zmínil pozice jako výkonný producent, kreativní ředitel, herní ředitel a umělecký ředitel. Uvidíme, zda si značka po značně rozporuplně vnímaném Mass Effectu: Andromeda z roku 2017 dokáže chystaným pokračováním napravit reputaci a potěšit právě fanoušky původní trilogie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama