Na novém Titanfallu se nyní nepracuje
Medal of Honor Novinka Na novém Titanfallu se nyní nepracuje

Na novém Titanfallu se nyní nepracuje

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový Medal of Honor by měl vyjít v tomto roce.

Reklama

Spekulace o vývoji Titanfall 3 se objevují pravidelně již od uvedení druhého dílu na trh a ačkoliv byly tyto spekulace již několikrát oficiálně vyvráceny, hráče tento titul nadále velmi zajímá. Nyní se k tomuto opět vyjádřil Vince Zampela a v rozhovoru pro IGN poskytl informace nejen o této hře. Zampela sdělil, že Titanfall 3 není v současné chvíli ve vývoji, zárověň ale nevyvrací, že se k tomuto titulu vrátí a dodává, že by rád vzkříšení této série viděl.

V tomto rozhovoru však zmínil ještě jeden podstatný titul - Medal of Honor. Ten by měl podle něj dorazit ještě v letošním roce a v souvislosti s touto hrou se odkázal na nadcházející akci EA Play, která proběhne 12. června. Dá se tedy téměř počítat s tím, že nám bude titul z této série brzy představen.

Aktualizace: Respawn před několika dny vydal parádní trailer, který oslavuje 10. výročí studia. Při této příležitosti bylo navíc oznámeno také nové studio Respawn Vancover, které se bude starat o battle royale titul Apex Legends. Na trailer se můžete podívat níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama