Na Opening Night Live uvidíme 38 her
Novinka Na Opening Night Live uvidíme 38 her

Na Opening Night Live uvidíme 38 her

Jan Urbančík

Jan Urbančík

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Celá show potrvá 2 hodiny.

Reklama

Přestože je tento rok velmi specifický a všechny herní akce probíhají poněkud netradičně, už nějakou dobu víme, že i letos se dočkáme každoročního festivalu Gamescom, který ovšem proběhne digitálně. A odstartuje ho show Opening Night Live od novináře Geoffa Keighleyho, která debutovala loni. Akce se bude vysílat ze studia v Los Angeles, kde ale samozřejmě nebudou diváci. Zato se dočkáme obrovské porce obsahu. Uvidíme 38 her od 18 různých vydavatelů a celá show potrvá 2 hodiny. Keighley nicméně upřesňuje, že nepůjde o 38 nových oznámení a že celá akce bude spíše o nových informacích ohledně již oznámených her. Překvapení však určitě chybět nebudou.

Některé tituly, které se na akci objeví, nám Keighley postupně odhaluje. Zatím víme, že se na Opening Night Live ukáže rozšíření pro Doom Eternal a také první informace o druhé sezóně populární hry Fall Guys.

Akce jako taková začíná 27. srpna ve 20:00 našeho času. Ještě před ní nás však čeká pre-show, kde by se taky mělo ukázat několik her, ta začne v 19:30.

[embed]https://twitter.com/geoffkeighley/status/1297624378905989120[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama