Na PC budou další Forzy, Halo 5 se ale nedočkáme
Forza Motorsport 6: Apex Novinka Na PC budou další Forzy, Halo 5 se ale nedočkáme

Na PC budou další Forzy, Halo 5 se ale nedočkáme

Michal Burian

Michal Burian

13

Jaký má Microsoft důvod? <strong>+ trailer věnován DirectuX 12</strong>.

Reklama

Společnost Microsoft to s podporou svého operačního systému Windows 10 myslí vážně. Během letošního léta se Windows 10 i Xbox One dočkají významné bezplatné aktualizace, která přidá spoustu novinek. Ještě předtím si ale majitelé W10 budou moci zdarma zajezdit v ořezaných závodech Forza Motorsport 6 s podtitulem Apex. Krom toho začátkem dubna dorazí Quantum Break od Remedy Games.

Právě s Forzou souvisí naše první zpráva. Kreativní ředitel studia Turn 10, Dan Greenawalt, potvrdil, že všechny budoucí Forzy vyjdou nejen na Xbox, ale také na Windows 10. je otázkou, zda skutečně myslel úplně všechny, Turn 10 totiž mají na starost okruhové Forza Motorsport, zatímco o open-world závody Forza Horizon se stará tým ze studia Playground Games. Tohle musí ještě Microsoft upřesnit.

Pojďme se vrhnout na druhou zprávu. Spousta hráčů si přeje pro PC sci-fi střílečku Halo 5: Guardians. Té se bohužel nedočkáme. Podle Phila Spencera, šéfa Xboxu, bylo Halo 5 od základu vytvořeno pro konzoli. Fanoušci Halo se tak budou muset spokojit se strategií Halo Wars 2 od tvůrců Total War, která bude nejen na Xbox One, ale také na Windows 10. Další díly Halo ale mohou na W10 být, stejně tak další hry ze stáje Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama