Na podzim vyjde herní adaptace Farmy zvířat
Novinka Na podzim vyjde herní adaptace Farmy zvířat

Na podzim vyjde herní adaptace Farmy zvířat

Dominik Tománek

Dominik Tománek

4
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Stardew Valley trochu jinak.

Reklama

Nedávno alegorická kniha Farma zvířat od George Orwella oslavila 75 let od prvního vydání. Vývojáři z indie studií The Dairymen a Nerial využili této příležitosti a ohlásili připravovanou herní adaptaci zmíněně knihy. Té bychom se na PC a mobilech měli dočkat na podzim.

[embed]https://twitter.com/AnimalFarmGame/status/1295353718754476034[/embed]

Tvůrci hru popisují takto: „Animal Farm bude adventura, která hráče přenese do příběhu od Orwella. Budou si vybírat, které zvíře chtějí následovat, kdo bude ignorován a následně půjde stranou. Hráči tím tedy ovlivní osud celé farmy, zároveň budou muset najít způsob, jak vyvážit suroviny, ochránit farmu a udržet zvířata šťastná. Vše doplní grafika stylizovaná do třicátých let. V Animal Farm se hráč dostane doprostřed alegorické revoluce a okusí zničující sílu moci.“

Vypravěčem příběhu bude Abubakar Salim, kterého můžete znát jako Bayeka z Assassin’s Creed: Origins. Jeho práci bude režírovat Emily Short, která pracovala například na Zaklínačovi 2 a 3 nebo Everybody's Gone To The Rapture.

„Farma zvířat je bezpochyby geniální dílo, které používá jednoduchý jazyk k popisu toho, co se může pokazit na komunismu. Přímý pád z rovnosti rovnou do totality. Příběh farmy pro mě byl až příliš skutečný, když jsem vyrůstal v totalitní Maďarsku,“ říká o své volbě zakladatel projektu Imre Jele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama