Satirizující román Farma zvířat v herní podobě
Novinka Satirizující román Farma zvířat v herní podobě

Satirizující román Farma zvířat v herní podobě

Michal Burian

Michal Burian

3

Několik zkušených vývojářů pracuje na oficiální adaptaci románu od spisovatele George Orwella.

Reklama

Ve Velké Británii se setkala řada herních vývojářů, která touží vdechnout život hře založené na alegorickém satirizujícím románu Farma zvířat (v originále Animal Farm) od spisovatele George Orwella.

Farma zvířat ukazuje formou bajky politické vztahy a děje mezi lidmi. Autor se důsledně vyhýbá vysvětlujícím komentářům, ale vzhledem k době napsání díla je nejzjevnější podobenství se stalinskou degenerací Sovětského svazu. V příběhu se objevuje skupinka zvířat, která se vzbouří a vyžene lidi z farmy, na které žije, a vede ji sama. Jejich vláda se však postupně zvrhne v brutální tyranii. Tento román byl napsán v průběhu druhé světové války a vydán srpnu roku 1945.

Farma zvířat v herní podobě bude dobrodružný tycoon, který vezme hráče na farmu, kde budou hrát za jedno ze zvířat těsně před revolucí. S nespecifikovaným zvířetem prožijí vzestup i pád. Tvůrci tvrdí, že hráči budou muset učinit rozhodnutí, která budou mít vliv na dění na farmě.

V současné době bohužel nejsou k dispozici žádné screenshoty ani gameplay záběry. Víme akorát, že na projektu, který vyjde na PC a případně další platformy, pracují následující lidé: Imre Jele (zakladatel studia Bossa - Surgeon Simulator a I Am Bread), Andy Payne (Just Flight a AppyNation), Georg Backer (A Brave Plan, série Fable), Jessica Curry (Everybody's Gone to the Rapture, Dear Esther) a Kate Saxon (Mafia 3, Alien: Isolation, Zaklínač 3).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama