Na PS4 a Xboxu One poběží Kingdom Come: Deliverance v rozlišení 900p
KC: Deliverance Novinka Na PS4 a Xboxu One poběží Kingdom Come: Deliverance v rozlišení 900p

Na PS4 a Xboxu One poběží Kingdom Come: Deliverance v rozlišení 900p

Michal Burian

Michal Burian

157

Na Xboxu One X a PlayStation 4 Pro to bude lepší. Nejlépe je na tom Xbox One X, kde bude lepší i nasvícení nebo efekty.

Reklama

Datum vydáním očekávaného středověkého RPG titulu Kingdom Come: Deliverance, který nás zavede na výpravné dobrodružství v zemích Svaté říše římské, se nezadržitelně blíží. Stanoveno je na 13. února 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Není tak divu, že české studio Warhorse o hře více mluví. V nejnovějším rozhovoru jsme se dozvěděli, v jakém rozlišení poběží konzolové verze.

Na Xboxu One X hra poběží v rozlišení 1440p, zatímco na PlayStation 4 Pro to bude 1080p. Na výkonném Xboxu One X bude navíc celá řada vylepšení. PR manažer Tobias Stolz-Zwilling v rozhovoru pro WCCFTech.com prozradil, že na Xboxu One X se hra pochlubí navíc špičkovým globálním osvětlením, větším množstvím stínů, které budou navíc lepší, a zlepší se také vykreslování objektů v dálce.

Kingdom Come: Deliverance bude vylepšeno rovněž na PlayStation 4 Pro. S výsledky jsou ve studiu spokojeni, přesto na PS4 Pro poběží hra pouze v rozlišení 1080p, zatímco na Xboxu One X je to již zmíněných 1440p. Zároveň bude na PS4 Pro o něco horší simulace globálního osvětlení a částicových efektů.

Pokud máte standardní Xbox One (původní nebo S) nebo PlayStation 4 (původní nebo slim), tak tam si Kingdom Come: Deliverance zahrajete pouze v rozlišení 900p. Nutno podotknout, že na Xboxu One ze začátku spousta her běžela pouze v 900p, ale na PS4 jich tolik nenajdete.

„Snažíme se využít výkon každé platformy - v rámci limitu technologie CryEngine,“ dodal PR manažer a závěrem ještě řekl, že Kingdom Come: Deliverance nebude podporovat HDR (High Dynamic Range) z důvodu toho, že CryEngine verze 3.8.6 nepodporuje HDR.

V rozhovoru nepadla zmínka o frekvenci snímků za sekundu. Z výše zmíněného očekáváme, že si na konzolích zahrajeme v 30fps. Doufejme, že Kingdom Come: Deliverance bude dobře optimalizováno a nebude docházet k propadům. Jen je zvláštní, že na Xboxu One X nebude hra v rozlišení 4K, takový Assassin's Creed: Origins bez problému zvládá 4K a 30fps na Xboxu One X. Vypadá to, že CryEngine není taková sranda optimalizovat.

Jako poslední jsme si nechali nový trailer od vydavatelství Deep Silver. V minutovém traileru se Deep Silver chlubí hodnocením preview verze od herních novinářů.

Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama