Na pulty obchodů dorazilo MotoGP 14
MotoGP 14 Novinka Na pulty obchodů dorazilo MotoGP 14

Na pulty obchodů dorazilo MotoGP 14

Michal Burian

Michal Burian

4

S verzí 2014 nás čeká řada změn, které oficiální videohra MotoGP dozná díky třem novým offline herním režimům, 1 novému online režimu, rozšířené Kariéře a spousty nového obsahu jako třeba argentinské trati.

Reklama

Minulý pátek dorazila na pulty obchodů hra MotoGP 14 ve verzích pro PC, PlayStation 4, PS3 a Xbox 360. Handheldová PlayStation Vita verze bude následovat 4. července.

MotoGP 14 obsahuje tratě a jezdce z oficiální sezóny MotoGP 2014, jezdce třídy MotoGP 2013 a šampiony z minulosti, plus více než 100 jezdců, všechny oficiální výrobce a 18 tratí.

Offline herní režimy

Znovu prožít ty nejvíce vzrušující události minulé sezóny (2013) nebylo nikdy tak snadné jako dnes díky offline hernímu režimu Real Events 2013, kde se hráč ocitne v roli řidiče minulé sezóny a zažije napínavou výzvu. Ale to zdaleka není všechno: díky režimu Challenge Champions mohou hráči závodit v 17 soutěžích inspirovaných skutečnými závody z Champions Riders, které utvářely historii MotoGP™. A konečně se představuje prvek, který komunita žádala nejvíc: SAFETY CAR. V tomto samoúčelném režimu bude možné na všech oficiálních tratích MotoGP 14 řídit bezpečnostní vůz.

Online herní režimy

Online hra MotoGP 14 pro více hráčů zažije nejen návrat režimu SPRINT SEASON, který si odbyl premiéru minulý rok, ale přidá také zcela nový režim SPLIT BATTLE. Tento nový soutěžní režim umožní hráčům závodit spolu o nejlepší čas a předhánět se o pouhé vteřiny.

Kariéra

Letos byly základy kariéry položené ve verzi 2013 vylepšeny tím, že se hráč ocitne přímo uprostřed hry a bude mít ještě větší svobodu než kdy předtím. Skvělý Pohled z helmy, šance upravit si nastavení motorky nebo vylepšit ji několika přednastavenými balíčky, výuky a realističtější a dynamičtější virtuální prostřední hráčům umožní věrohodně okusit život opravdového jezdce MotoGP .

„Tato verze hry MotoGP2014 obsahuje spoustu novinek. Ještě žádná hra na dvou kolech nenabízela tolik obsahu. Navíc jsme pyšní na veškerou zpětnou vazbu od komunity a oficiálních jezdců, kteří nám pomohli vytvořit co možná nejrealističtější pocit ze hry, potvrzuje Andrea Basilio, ředitel vývoje MotoGP 14.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama