Na Switch patrně dorazí remaster NFS: Hot Pursuit a The Legend of Zelda: Skyward Sword
Need for Speed: Hot Pursuit Novinka Na Switch patrně dorazí remaster NFS: Hot Pursuit a The Legend of Zelda: Skyward Sword

Na Switch patrně dorazí remaster NFS: Hot Pursuit a The Legend of Zelda: Skyward Sword

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Hot Pursuit Remastered by se měl také objevit na Xboxu One.

Reklama

V seznamu her na internetovém obchodu Amazon U.K. se o víkendu objevily dvě zajímavé hry. Jedná se o Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, který má být v prodeji pro Switch a Xbox One (hru již ale na stránkách nenajdete), a pak také Switch verze hry The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Need For Speed: Hot Pursuit poprvé vyšla v roce 2010 pro PlayStation 3, Xbox 360 a pro PC a šlo o restart titulu Need for Speed ​​III: Hot Pursuit z roku 1998, za jehož vývojem stála společnost Criterion Games. Postupně pak byly vydány další verze hry pro Wii, iOS, Android, webOS a Windows Phone.

Na Amazonu U.K. se můžeme dozvědět, že má remaster vyjít již 13. listopadu a přestože nejsou zmíněny verze pro PlayStation 4 a pro PC, pravděpodobně se jich dočkáme po oficiálním odhalení také.

Na Switch patrně dorazí remaster NFS: Hot Pursuit a The Legend of Zelda: Skyward Sword

Dalším titulem, který můžeme v seznamu her na Amazonu U.K. najít, je The Legend of Zelda: Skyward Sword ve verzi pro Switch. Ta vyšla poprvé v listopadu 2011 pro konzoli Wii a pro ovládání využívala různé prvky pohybu. Abyste si ji mohli zahrát, museli jste vlastnit Wii Remote a Nunchuck a také add-on Wii MotionPlus.

Netušíme, jak moc se tato informace zakládá na pravdě, protože v listopadu roku 2018 řekl mluvčí Nintenda v rozhovoru pro Eurogamer.net že hru The Legend of Zelda: Skyward Sword "nemají v plánu na Nintendu Switch vydat".

Na Amazonu U.K. najdeme i datum vydání, které je prý "1. ledna 2030". Pokud ale budete chtít titul najít, musíte do vyhledávání v oddělení "PC & Video Games" zadat přímo i platformu.

Zdroj: ResetEra

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama