Novinka Na The Game Awards uvidíme tech demo The Matrix Awakens

Na The Game Awards uvidíme tech demo The Matrix Awakens

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se také nové ukázky z akčního RPG Steelrising.

Reklama

Od preiméry nového filmu ze série Matrix, který nese podtitul Resurrections, nás dělí pouze několik posledních týdnů. Jak jsme se ale dnes dozvěděli, není to ta jediná věc z univerza Matrixu, na niž se můžeme těšit. Dnes bylo totiž oficiálně oznámen The Matrix Awakens. Bohužel nejde o plnohodnotnou hru, ale spíš o tech demo v Unreal Enginu 5, které údajně nabídne interaktivní příběh. Dostupné bude pouze na aktuálních konzolích, tedy Xboxu Series X/S a PlayStationu 5. Preload je k dispozici už nyní, více informací se dozvíme přímo na The Game Awards.

Na stejné akci ale samozřejmě uvidíme i další tituly a jedním z nich bude akční RPG Steelrising. Vývojáři ze studia Spiders, které má na kontě například Greedfall, to dnes oznámili na svém Twitteru. Hra by měla vyjít v červnu příštího roku, míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Poslední zpráva, týkající se TGA, je neméně zajímavá. Vychází z rozhovoru pořadatele a moderátora v jedné osobě, Geoffa Keighleyho, pro magazín For The Win. V něm se ohlédl za akcí Kickoff Live, která proběhla letos v červnu a na jejím úplném konci jsme mohli vidět první gameplay záběry z očekávané hry Elden Ring. Keighley je nadšený z toho, že si studio From Software vybralo právě jeho akci a zároveň prozradil, že na letošních The Game Awards můžeme očekávat čtyři nebo pět věcí, které budou na stejné úrovni jako toto odhalení. A to už je velmi solidní číslo.

The Game Awards 2021 se uskuteční v pátek 10. prosince v 1:30 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama