Na XBLA a PSN naleznete Wolfenstein 3D
Novinka Na XBLA a PSN naleznete Wolfenstein 3D

Na XBLA a PSN naleznete Wolfenstein 3D

Michal Burian

Michal Burian

6

Za necelých pět euro (400 MS bodů) si můžete koupit na PlayStation Network a Xbox Live Arcade legendární first-person střílečku Wolfenstein 3D.

Reklama

Bethesda se před vydáním Wolfenstein: The New Order od studia MachineGames rozhodla na Xbox Live Arcade a PlayStation Network umístit povedenou first-person střílečku Wolfenstein 3D. Ta se poprvé na Xboxu 360 a PS3 objevila v roce 2009, přičemž původně vyšla hra na PC a další platformy již v roce 1992.

Na XBLA naleznete hru za 400 Microsoft bodů a na americkém PSN za necelých 5 dolarů. Vydání na evropském PlayStation Store Bethesda brzy upřesní. Na Steamu pochopitelně naleznete i PC verzi, za 5 euro.

Ve Wolfenstein 3D budete bojovat v roli neohroženého amerického vojáka se jménem B.J. Blazkowicz proti nacistům, vašim úkolem bude dostat se z hradu Wolfenstein. Cestou potkáte Mecha-Hitlera a Hanse Grosse. Se stejným hrdinou (B.J.) se setkáme i v připravovaném Wolfenstein: The New Order, který vyjde koncem letošního roku na PC, PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama