Na Xbox One si nejvíce hráči chtějí zahrát Red Dead Redemption
Novinka Na Xbox One si nejvíce hráči chtějí zahrát Red Dead Redemption

Na Xbox One si nejvíce hráči chtějí zahrát Red Dead Redemption

Michal Burian

Michal Burian

9

Microsoft dal hráčům možnost hlasovat, jaké další Xbox 360 hry chtějí, aby podporoval Xbox One se svou zpětnou kompatibilitou.

Reklama

Na E3 se ani jedno slovo netýkalo nového modelu konzole Xbox One s harddiskem 1TB, ale na to se tak nějak zapomnělo a více hráče aktuálně zajímá zpětná kompatibilita s Xbox 360 hrami. Ta už funguje v Preview programu konzole (pro všechny koncem roku 2015) a umožňuje hráčům si na Xbox One zahrát vybrané hry pro Xbox 360. Pokud je navíc vlastníte v digitální nebo fyzické podobě, tak je to zdarma. V opačném případě byste si museli hru na DVD nebo digitálně koupit.

V současné době zpětná kompatibilita Xbox One umožňuje spustit 22 vybraných her, mezi nimi kupříkladu první Mass Effect, Super Meat Boy, BattleBlock Theater, Defense Grid, Toy Soldiers nebo Viva Piñata. Další hry budou postupně přidávány.

Aby Microsoft nestřílel jen tak od boku, rozhodl se spustit anketu, kde hráči mohou hlasovat pro své oblíbené hry a ovlivnit tak jejich včasnou podporu zpětné kompatibility. Aktuálně v žebříčku vede westernová akce Red Dead Redemption od Rockstaru. Na dalších místech Call of Duty: Black Ops II, Skyrim, Halo: Reach, CoD: Modern Warfare 2, Gears of War 3, Black Ops, Fallout 3, Modern Warfare, Mass Effect 3, BioShock Infinite nebo Fallout: New Vegas.

Pokud i vy toužíte po nějaké Xbox 360 hře na Xbox One, tak určitě hlasujte pro svého favorita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama