Nacisté v New Orleans v nových záběrech z hraní Wolfenstein 2: The New Colossus
Novinka Nacisté v New Orleans v nových záběrech z hraní Wolfenstein 2: The New Colossus

Nacisté v New Orleans v nových záběrech z hraní Wolfenstein 2: The New Colossus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Tvůrci předvádí akční likvidaci nacistických vojáků, plížení, potápění, vylepšování zbraní nebo hraní s myší a klávesnicí.

Reklama

Včera večer společnost Bethesda zveřejnila cut-scénu z Wolfenstein 2: The New Colossus, která lákala na dnešní vydání nových záběrů z hraní. Podle očekávání se tentokrát tvůrci rohodli ukázat pasáž, v níž navštívíme americké město New Orleans. Z něj se pod nadvládou nacistů stala jakási obdoba ghetta, i zde však funguje odbojářská skupina, kterou vede jistý Horton Boone.

Není těžké si všimnout, že tentokrát jde o záběry z PC verze hrané s myší a klávesnicí. Doufejme, že jde o snahu demonstrovat, že je verzi pro osobní počítače věnována řádná péče. Možná jde ale jednoduše o to, že některé akční kousky, které video předvádí, by nejspíš šlo s gamepadem provádět o něco hůře. V každém případě jde o zajímavou změnu.

Díky dvaceti minutám záběrů se každopádně můžete podívat na četné přestřelky s nacisty a jejich robotickými výtvory, na používání rozličných zbraní a jejich vylepšování, na plížení nebo na nové možnosti pohybu, kterými BJ Blazkowicz tentokrát disponuje. Vývojáři nezapomněli ani na potápění, vyklánění, útoky zblízka, tradiční sbírání lékárniček a munice nebo na jednoduché puzzly.

Samozřejmostí je i řádná ukázka možnosti mít v každé ruce jednu zbraň, abyste v řadách nácků nadělali ještě větší paseku. Stejně tak si můžete všimnout různých detailů, třeba krve, která Blazkowiczovi zůstává na rukou. Jen ta umělá inteligence stále pokulhává.

Z příběhového hlediska naštěstí záběry neodhalují nic zásadního, ale i tak samozřejmě platí, že jestli toho chcete o novém Wolfensteinovi vědět co nejméně, video vám možná ukáže až moc věcí, proto se pouštějte do jeho sledování na vlastní nebezpečí. Rozhodně ale nejde o takové nebezpečí, jakému čelí BJ v ulicích New Orleans.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama