Nahlédněte do prostředí Torment: Tides of Numenera
Torment: Tides of Numenera Novinka Nahlédněte do prostředí Torment: Tides of Numenera

Nahlédněte do prostředí Torment: Tides of Numenera

Michal Burian

Michal Burian

Nové RPG, na kterém pracují vývojáři z původního týmu, který vytvořil klasiku Planescape: Torment.

Reklama

Společnosti inXile Entertainment a Techland Publishing zveřejnily nový trailer z připravovaného izometrického RPG titulu Torment: Tides of Numenera, na kterém pracují vývojáři z původního týmu, který vytvořil klasiku Planescape: Torment.

V dvouminutovém videu nahlédnete do „fascinujícího“ prostředí tohoto fantasy RPG eposu odehrávající se v rozsáhlém universu Numenera. Hra je zasazena miliardu let v budoucnosti. Za tak dlouho dobu se toho hodně událo, kupříkladu vyhynulo osm různých civilizací. Z lidstva toho moc nezbylo a co zbylo, to se snaží vyrovnat s tajemnou a často smrtící technikou známou kolektivně jako numenera. Tu na světě zanechaly předešlé civilizace. Právě napříč světem Ninth World budete cestovat. Jde o fantastický svět, jenž je plný nekonvenčních a nepředvídatelných zážitků a nabízí originální audiovizuální zpracování.

Jak vidno, po příběhové stránce by mělo být Torment: Tides of Numenera zajímavé. Ostatně to autoři tvrdí i o dalších složkách hry. Dočkat se máme propracovaných postav, pokročilých voleb a poctivé hratelnosti.

Torment: Tides of Numenera vyjde na začátku roku 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama