Total War: Warhammer 3 Novinka Nakoukněte pod pokličku Chaos Dwarfs z Total War: Warhammer 3

Nakoukněte pod pokličku Chaos Dwarfs z Total War: Warhammer 3

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy Windows PC

Sázka na zelené kůže se vám může vyplatit.

Reklama

Tvůrci Total War: Warhammer 3 tu pro vás mají nové záběry z hraní jejich díla, které jsou zaměřené na to, jak se bude hrát za uskupení Chaos Dwarfs. Přesněji řečeno na úvodní fáze tažení, které za ně můžete absolvovat. Startovní pozice většiny zástupců této rasy bude minimálně dle historie světa Warhammer Fantasy v Dark Lands, kde se jejich hlavními nepřáteli stanou zelené kůže. Podle toho co tvůrci prezentují, s nimi bude nutné svádět stabilní boje, které nakonec povedou k potvrzení nadvlády Chaos Dwarfs nebo naopak jejich úplnému pádu. Nutno říci, že právě tento druh stojí za vznikem plemene černých orků, takže rozhodně nemají se skřety a gobliny úplně nejlepší zkušenosti.

Nakoukněte pod pokličku Chaos Dwarfs z Total War: Warhammer 3

Jejich armády však v Total War: Warhammer 3 budou z velké části tvořit právě hobgoblini a skřeti. Všichni samozřejmě v roli bojujících otroků, jež bez většího přemýšlení pošlete do první linie. Zajímavý bude u této rasy formát měst. Po obsazení totiž máte možnost budovat tovární komplexy, doly nebo tradiční metropole. Zatímco města mají plnit tradiční roli, v továrnách budou vznikat suroviny, k jejichž generování budou potřeba právě zmíněné doly. Pro správné fungování má být tím pádem nezbytné efektivně zkombinovat všechny formy osad.

Forge of the Chaos Dwarfs dorazí do Total War: Warhammer 3 už 13. dubna. Spolu s ním do hry doputuje také upírka Ulrika Magdova, která má být bezplatným rozšířením v rámci postav. Dostupná má být jako pro Říši, tak i Kislev.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama