Nakupujte hry také na Slovensko
Novinka Nakupujte hry také na Slovensko

Nakupujte hry také na Slovensko

Michal Burian

Michal Burian

19

Xzone.cz vám nyní nově nabízí možnost objednávat hry také na Slovensko.

Reklama

Početná komunita slovenských fanoušků se nás již delší dobu ptala, kdy si budou moci objednat hry z obchodu Xzone.cz. Od dnešního dne tak můžete učinit a získat rovněž exkluzivní dárky k hrám. Vaše objednávka Vám bude doručena do 48 hodin od expedice expresní přepravou IN TIME.

Stejně jako u přepravy přes PPL je nutné při Vaší objednávce zadat tel. číslo, na něž Vám přijde SMS zpráva, jakmile bude hra expedována. Následně Vás v den doručení bude kontaktovat přímo řidič IN TIME, který s Vámi domluví přesný čas předání.

Pro pohodlné nakupování můžete Vaši objednávku uhradit platební kartou. Měnový kurz uplatněný pro přepočet ceny objednávky z české koruny na euro je dán aktuálním kurzem České spořitelny, a.s. Nemusíte se tedy o nic starat, platba kartou je stejně snadná jako byste platili na slovenském obchodě. Cena expresní dopravy na Slovensko je pouze 135,- Kč.

Obchod Xzone.cz nabízí k očekávaným hrám exkluzivní dárky. Předobjednat si můžete například válečnou akci Battlefield 3, ke které dostanete exkluzivní dárek v podobě hmotné armádní psí známky s Vaším jménem, přezdívkou a logem hry. Nebo si objednat Call of Duty: Modern Warfare 3 a stát se majitelem neoprenové Ghost Mask známé z MW2 či si koupit legendu Duke Nukem Forever s exkluzivními oficiálními Dukovy slunečními brýlemi a kartami na poker.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama