Nálož konceptů ukazuje prostředí Wolfenstein 2: The New Colossus
Novinka Nálož konceptů ukazuje prostředí Wolfenstein 2: The New Colossus

Nálož konceptů ukazuje prostředí Wolfenstein 2: The New Colossus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

K dispozici máme sérii samostatných konceptů i několik ukázek z chystaného artbooku.

Reklama

Wolfenstein 2: The New Colossus se nezadržitelně blíží. Jestli si chcete zkrátit čekání na páteční vydání, může vám posloužit třeba několik ukázek z chystaného, samostatně prodejného artbooku s názvem The Art of Wolfenstein 2: The New Colossus, o jehož vzniku jsme vás informovali již v červenci.

Ukázky z artbooku zveřejnil server Polygon, přičemž se zaměřují hlavně na prostředí New Orleans, zdevastovaného Manhattanu a ponorky Eva's Hammer, která slouží jako mobilní základna odbojářské buňky Kreisau Circle v boji proti nacistům. Vypadá to, že z hlediska zpracování se The Art of Wolfenstein 2: The New Colossus nebude příliš lišit od artbooku, který doprovázel Wolfenstein: The New Order z roku 2014.

Na prostředí nového Wolfensteina se zaměřuje i série samostatných konceptů, o něž se pro změnu podělil magazín Paste. Obrázky jsou bohužel většinou v malém rozlišení, ale i tak ukazují, kam se při hraní vydáme a jakou estetiku a atmosféru se vývojáři ze studia MachineGames snažili navodit.

Ačkoliv Wolfenstein 2: The New Colossus vychází už 27. října, artbook hry se o něco opozdí a v zahraničí bude k dostání od 21. listopadu. U nás bude také v prodeji, ale až v prosinci a v originální anglické verzi. Knihu můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama