Napoleon: Total War plánuje brzké SDK nástroje
Napoleon: Total War Novinka Napoleon: Total War plánuje brzké SDK nástroje

Napoleon: Total War plánuje brzké SDK nástroje

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Kutilové všech zemí, spojte se! Studio Creative Assembly potvrdilo, že v blízké budoucnosti hodlá vypustit do světa balíček SDK nástrojů pro úpravu hry.

Reklama

Informace pramení z rozhovoru Strategy Informeru s vedoucím designérem studia Jamie Fergusonem, kde padla otázka, proč byla modářská komunita poslední dobou lehce ztichlá. „Není to něco, co jsme udělali schválně,“ řekl Ferguson. „Znáte to, když občas rozčílíte své kamarády, aniž byste chtěli. Snažili jsme se vytvořit hru, která poběží rychleji, ale také bude posouvat možnosti pořád dál a k tomu bude vypadat dobře. Lehce boční výsledek pak byly komplikace ve světě modování.“

„Plánujeme však vydání SDK nástrojů pro Napoleona v nejbližší budoucnosti. Chceme, aby hráči věděli, že své hry nezanecháváme napospas osudu. Chceme, aby je hráči hráli stejně dobře, jako Shoguna. Není to tak, že se hráči musí zřeknout hry jen proto, že jsme šli dál my.“

Ferguson se také lehce rozpovídal o multiplayerových možnostech, které by mohlo studio rozšířit v nejbližší době. Multiplayerový aspekt Shoguna 2 byl kompletně překopán a v rozhovoru tedy padla otázka, zda vývojáři chystají něco podobného, jako v případě titulu End of Nations.

„Rozhodně bych nechtěl vyvozovat něco specifického,“ okomentoval situaci Ferguson. „Co rozhodně chceme udělat je rozříšit multiplayerovou součást hry co možná nejvíce.“ To však neznamená, že se někdy dočkáme série v prostoru MMO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama