Naruto Shippuden a Final Fantasy: Brave Exvius na chytrých telefonech
Novinka Naruto Shippuden a Final Fantasy: Brave Exvius na chytrých telefonech

Naruto Shippuden a Final Fantasy: Brave Exvius na chytrých telefonech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Na mobilních platformách se dočkáme dvojice nových free-to-play her.

Reklama

Není to zase tak dlouho, co si v Japonsku Bandai Namco podalo ochrannou známku na Narutimate Blazing a o něco později také v Evropě na Ultimate Ninja Blazing. Ale až v této době společnost oznámila novou hru s názvem Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing, určenou pro mobilní platformy. Hra vznikla ve spolupráci se studiem GREE a vyjde jako free-to-play titul pro zařízení s iOS a Androidem v roce 2016.

Bližší podrobnosti prozatím nebyly oznámeny, ale můžete aspoň navštívit oficiální internetové stránky hry.

Druhou nově oznámenou hrou pro smartphony je Final Fantasy: Brave Exvius od Square Enixu. Opět půjde o free-to-play RPG ze světa série Final Fantasy, kterou vyvinulo studio Gumi. To má na svém kontě již titul Brave Frontier a pro přístroje s iOS a Androidem se na západě objeví ještě letos.

Pokud máte zájem, můžete se již teď předběžně registrovat. Každý registrovaný hráč přispěje "částkou" 30 krystalů a pokud se jich podaří získat dostatečný počet, odemkne se ve hře nový obsah.

Jde konkrétně o tyto milníky:

1 000 000 bodů: Magitek Armor Terra - Terra z Final Fantasy VI vám pomůže likvidovat nepřátele1 500 000 bodů: 3 elixíry a 5000 Friend Points - vaši hrdinové půjdou nepokořeni z jedné bitvy do druhé2 500 000 bodů: 500 Lapis - magické krystaly, díky nimž si můžete přivolat mocné spojence3 500 000 bodů: 5 Phoenix Downs a 10 000 Gil - pokud vám hrdinové umřou, můžete je zase oživit5 500 000 bodů: 10 Rare Summon Tickets - budete moci na pomoc povolat legendární hrdiny

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama