Naughty Dog hledá vývojáře pro novou generaci konzolí
Novinka Naughty Dog hledá vývojáře pro novou generaci konzolí

Naughty Dog hledá vývojáře pro novou generaci konzolí

Michal Burian

Michal Burian

7

Tvůrci Uncharted hledají nové zaměstnance, kteří budou pracovat s lidskými modely. Ve hře mají mít milion polygonů.

Reklama

Stále častěji čteme, že nějaké studio hledá nové zaměstnance, kteří se budou podílet na vývoji hry pro novou generaci konzolí. Teď se k nim přidává i Naughty Dog, tvůrci Uncharted a The Last of Us.

Naughty Dog na svých internetových stránkách zveřejnili pracovní nabídku na pozici Character Artist. Ten bude pracovat s lidskými postavami, které přenese do hry.

Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby Naughty Dog nepsali, že modely budou ve hře ve vysokém rozlišení a především se budou skládat s milionů polygonů. Vytvoří tak čistý, deformovatelný a efektní model ve vysokém rozlišení.

Pro představu, Kratos a Nathan Drake mají 20 až 30 tisíc polygonů.

Je tedy jasné, že jde o něco nového, co současné konzole nezvládnou.

Další inzerát hledá kandidáta pro síťové programování, který bude mít za úkol přispět k vytvoření nových síťových technologií, stejně tak by měl zvládnout navrhnout a vytvořit vysoce kvalitní síť pro další generaci herních konzolí.

Zvýše zmíněného je jasné, že je pracovní nabídka zaměřena na novou generaci konzolí, pravděpodobně pro druhý tým studia, jenž nedávno dokončil Uncharted 3. První pracuje na The Last of Us.

Studio Naughty Dog patří společnosti Sony. Je tedy dost možné, že tvůrčí celek začíná pracovat na hře pro budoucí PlayStation. Vývoj takové hry trvá přibližně dva až čtyři roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama