Naughty Dog omylem potvrdili The Last of Us 2
The Last of Us Novinka Naughty Dog omylem potvrdili The Last of Us 2

Naughty Dog omylem potvrdili The Last of Us 2

Michal Burian

Michal Burian

30

Stalo se tak během živého streamu.

Reklama

Nikdo nepochybuje o tom, že se jednoho dne počkáme pokračování povedeného survival thrilleru The Last of Us. Přípravu druhého dílu na začátku léta potvrdil herec a dabér Nolan North, který namluvil Davida, vůdce kanibalů. Přímo se ale na The Last of Us 2 podílet nemá.

Oficiálního oznámení jsme se ještě nedočkali, Sony se soustředí na kolekci Uncharted pro PS4, stejně tak na Uncharted 4. Je tak více než jasné, že odhalení bude následovat nejdříve v příštím roce. Jako potvrzení ale můžeme brát vyjádření scénáristy Joshe Scherra. Ten se při nedávném oficiálním streamu z Uncharted: Nathan Drake Collection přeřekl. Při představení svých kolegů řekl:

„Všechny animace obličejů v Uncharted sérii měl na starost Eric [Baldwin, hlavní animátor], stejně tak v prvním The Last of Us,“ řekl Scherra. Poté si vše uvědomil a snažil se z toho vykroutit, ale moc mu to nepomohlo. Začal se smát a ostatní se raději začali bavit o přídavku Left Behind. Vše můžete vidět v záznamu níže.

Vyjádření Joshe Scherra by se dalo pochopit tak, že myslel původní The Last of Us, nikoliv prequel Left Behind, ale spíše tímto způsobem omylem potvrdil druhý díl The Last of Us. Jinak by nedávalo moc velkou logiku, proč by řekl první The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama