Naughty Dog postupně opouštějí důležití lidé
The Last of Us Novinka Naughty Dog postupně opouštějí důležití lidé

Naughty Dog postupně opouštějí důležití lidé

Michal Burian

Michal Burian

15

Nově odešel lead character artist Michael Knowland.

Reklama

Americké studio Naughty Dog se v posledních měsících hodně mění, odcházejí vývojáři z vysokých pozic, kteří se v posledních letech podíleli na úspěšných hrách. Scénáristka Amy Hennig si to nedávno zamířila do Visceral Games, kde bude pracovat na neoznámeném titulu z universa Star Wars, Justin Richmond, šéf vývoje Uncharted 3 a Uncharted 4, se soustředí na multiplayerové League of Legends v Riot Games a nově se s Naughty Dog rozloučil i lead character artist Michael Knowland.

Ten byl v Naughty Dog více než tři roky, přes dva roky se podílel na survival thrilleru The Last of Us a pravděpodobně rovněž na PS4 verzi The Last of Us.

Zatím nevíme, kde bude nově pracovat. Odchod odhalil ve svém CV na LinkedIn, kde uvedl, že v Naughty Dog byl zaměstnán do dubna toho roku. V minulosti byl ve Frontier Developments (Elite: Dangerous).

Zemětřesení podle všeho neprobíhá pouze v Naughty Dog, ale rovněž v týmu Sony Santa Monica. Se studiem se nedávno rozloučil šéf vývoje God of War 3 - Seth Killian.

Doufejme, že odchody nebudou mít velký vliv na připravované hry, v Naughty Dog aktuálně kutí nové Uncharted pro PlayStation 4 a pravděpodobně se pustí do pokračování The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama