Naughty Dog zvažující pokračování The Last of Us
The Last of Us Novinka Naughty Dog zvažující pokračování The Last of Us

Naughty Dog zvažující pokračování The Last of Us

Michal Burian

Michal Burian

49

Zároveň přemýšlejí nad zbrusu novou hrou.

Reklama

Naughty Dog přemýšlí nad možným pokračováním skvělého survival titulu The Last of Us, zejména díky pozitivním reakcím ze strany hráčů i novinářů. Hra vyšla v loňském roce a nabídla příběhové dobrodružství s přežíváním v post-apokalyptickém světě.

"Právě jsme dokončili Left Behind. S herním ředitelem Bruce Straleyem jsme na hře pracovali přes čtyři roky. Teď je čas na přestávku, potřebujeme dobít baterie," řekl kreativní ředitel Neil Druckmann britskému Eurogameru.

"Začali jsme zvažovat různé věci, mezi nimiž jsou nápady pro pokračování a některá se týkají zbrusu nové značky. V posledních několika týdnech jsme hodně diskutovali o nové IP. Musíme nad tím popřemýšlet, podobně jako v případě Left Behind. Musíme se ujistit, že máme kvalitní příběh, který můžeme hráčů vyprávět, a zároveň se neopakuje."

Už delší dobu je Naughty Dog rozděleno na dva týmy. Jeden pracuje na novém Uncharted pro PlayStation 4, zatímco ten druhým dokončil Left Behind DLC a teď se bude rozmýšlet nad dalším projektem. Nedávno se spekulovalo, že by mohlo vyjít původní The Last of Us pro PS4. Na toto téma se nechtěl Druckmann vyjadřovat, akorát řekl, že mají omezené zdroje a museli by zjistit, zda by byl o PS4 zájem, aby se investovaný čas a peníze vyplatily.

Dodatek Left Behind vyjde již 14. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama