NBA 2K12 láká na zbrusu nový mód
NBA 2K12 Novinka NBA 2K12 láká na zbrusu nový mód

NBA 2K12 láká na zbrusu nový mód

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Minulý ročník nabídl The Jordan Challenge a reklamní kampaň nezklamala. Letos se máme těšit rovnou na celou skvadru legend <strong>+ galerie a trailer</strong>.

Reklama

Už v NBA 2K11 jsme si mohli prožít deset klasických zápasů a momentů v životě basketbalisty Michaela Jordana. Letos studio 2K Sport pořádně rozšíří historickou přednášku o 14 dodatečných hvězd NBA ve zbrusu novém módu NBA’s Greatest. Prozatím jsme měli možnost vidět tři hráče z obalů – Michaela Jordana, Larryho Birda a Magic Johnsona – a také několik dalších včetně Juliuse „Dr.J“ Ervinga či Kareema „Roger Murdock“ Abdul-Jabbara.

Jak budete postupně plnit jednotlivé výzvy (jednu pro každou hvězdu), budete odemykat exkluzivní týmy pro další hraní. Jason Argent, viceprezident marketingu u 2K Sports, řekl, že je tento mód zahrnut především pro nažhavení a vyřešení debat, do kterých se dostal snad každý fanoušek nějakého sportu – jsou lepší současní šampióni, nebo legendární veteráni?

Na samotných zápasech se ale mód nezastaví. Studio se rozhodlo přenést celou atmosféru a zážitek legendárních duelů včetně populárního oblečení, specifické kamery a komentátorů. Tak tomu se říká poctivá práce.

NBA 2K12 vychází na začátku října letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama