Need for Speed má být oznámeno „každou chvíli“, zdroje prozrazují i datum vydání
Need for Speed Novinka Need for Speed má být oznámeno „každou chvíli“, zdroje prozrazují i datum vydání

Need for Speed má být oznámeno „každou chvíli“, zdroje prozrazují i datum vydání

Filip Svoboda

Filip Svoboda

13

Hra s podtitulem Unbound nemá vyjít na dosluhující konzole.

Reklama

Dost možná je toto poslední zpráva o Need for Speed před odhalením nejnovějšího dílu. Podle zdrojů webu Insider Gaming a novináře Toma Hendersona k němu má totiž dojít v horizontu dvou týdnů. Můžeme předpokládat, že se potvrdí už déle spekulovaný podtitul Unbound, odkazované zdroje navíc prozrazují i pravděpodobné datum vydání, které by mělo připadnout na 2. prosince.

Informace o odhalení se zdají být velice konkrétní. Insider Gaming věří, že trailer bude mít minutu a půl a zazní v něm hudba amerického rappera s pseudonymem A$AP Rocky.

Už dříve se mluvilo o tom, že nové Need for Speed nedorazí na staré konzole a zamíří pouze na PC, XSX/S a PS5. Na těchto plánech EA se nemělo nic změnit. Unbound by měl být titul zaměřený na multiplayer a ve hře by mělo docházet k jistým „setkáním“. Ta mají hráče zavést k závodům rozmístěným po zcela unikátní mapě. Arkádová hratelnost má být podpořena i vizuálem, který podle dosavadních informací zobrazí za autem například plameny nebo kouř, to vše ve svého druhu anime stylizaci.

Nutno ovšem ještě jednou na závěr podotknout, že jde pouze o interpretaci anonymních zdrojů. Žádná z informací není potvrzená, ale o jejich přesnosti se snad přesvědčíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama