Vyzkoušejte si zdarma na Steamu poslední díl série Need for Speed
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Vyzkoušejte si zdarma na Steamu poslední díl série Need for Speed

Vyzkoušejte si zdarma na Steamu poslední díl série Need for Speed

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

EA připravilo časově omezenou akci.

Reklama

Společnost Electronic Arts spustila na stránkách digitálního obchodu Steam další z řady časově omezených akcí, díky které si tentokrát můžete bezplatně vyzkoušet dosud poslední díl série Need for Speed s podtitulem Unbound. Ten vydalo v prosinci roku 2022 britské studio Criterion Games. 

Hra se dočkala převážně pozitivních ohlasů, což dokládá například hodnocení 77 % na agregátoru Metacritic nebo naše recenze, ve které si Need for Speed Unbound odneslo známku 7/10 a následující verdikt: 

„Nové Need for Speed dokazuje, že pouliční závody mají i po letech pořád něco do sebe. Zážitek z akcí nabitých závodů a propracovaného tuningu bohužel kazí archaické chování policie, prázdná multiplayerová složka, tuctový příběh a nevyužití plného potenciálu otevřeného světa. I přes všechna zmíněná negativa se jedná o zábavné arkádové závody s několika dobrými nápady a jistou příchutí nostalgie.“

Hru si můžete na Steamu zdarma vyzkoušet až do pondělí 19. srpna (19:00). Kromě Need for Speed je aktuálně po omezený čas bezplatně k dispozici také akce Hunt: Showdown 1896 od Cryteku, o čemž jsme vás blíže informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama