Manor Lords Novinka Nejočekávanější titul mezi hráči na Steamu odhalil datum vydání

Nejočekávanější titul mezi hráči na Steamu odhalil datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Zaujmout by mohl fanoušky českého Kingdom Come: Deliverance.

Reklama

Čtvrteční prezentace Xbox Partner Preview byla zajímavá také pro hráče na počítačích. Na akci se totiž ukázala hra Manor Lords, která se společně s tituly Hollow Knight: Silksong a Hades 2 dlouhodobě přetahuje o titul nejočekávanější hry na Steamu. Právě tyto tři hry má v současnosti v seznamu přání největší množství hráčů.

Jedná se o historickou strategii zasazenou do středověku v pozdním 14. století. Vývojáři z polského studia Slavic Magic lákají především na sofistikované budování vlastního města a rozsáhlé taktické bitvy. V kůži šlechtice se však budete muset starat také o své poddané, správu surovin či ekonomickou a sociální stránku. Další výzvou pro vás bude představovat měnící se počasí a roční období.

Manor Lords se společně s výše přiloženou ukázkou dočkalo odhalení data vydání, které bylo stanoveno na 26. dubna příštího roku, kdy hra vyjde na PC (Steam). Ve stejný den titul zamíří rovněž do předplatného PC Game Pass. Na verzi pro počítače by měl později navázat také port pro Xbox Series X/S.

Nejočekávanější titul mezi hráči na Steamu odhalil datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama