Vydavatel očekávané strategie Manor Lords odmítl před vydáním zveřejnit cenu
Manor Lords Novinka Vydavatel očekávané strategie Manor Lords odmítl před vydáním zveřejnit cenu

Vydavatel očekávané strategie Manor Lords odmítl před vydáním zveřejnit cenu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Snaží se tak bojovat proti nekalým praktikám některých obchodů.

Reklama

Již zítra 26. dubna dojde v rámci předběžného přístupu k vydání středověké strategie Manor Lords, která dlouhodobě okupuje přední pozice mezi nejočekávanějšími hrami na Steamu. Navzdory tomu, že je uvedení hry doslova za rohem, tak autoři zatím stále neodhalili její cenu. Zájemci o koupi se pochopitelně v diskuzích ptali, proč cenovku svého titulu vývojáři nadále tají. S odpovědí na Redditu přispěchal Tim Bender, který má z pozice šéfa vydavatelství Hooded Horse na starost uvedení hry na trh.

Bender jako jeden z důvodů uvedl různorodé ceny napříč jednotlivými regiony. Zveřejnění ceny pouze v dolarech nebo eurech by proto dle jeho názoru mohlo některé hráče, kteří si hru zakoupí v jiné měně, zbytečně mást. Jako další důvod jmenoval boj proti nekalým praktikám některých digitálních obchodů, které hru začnou prodávat ještě před oficiálním vydáním. A to navzdory tomu, že takový obchod nedisponuje před vydáním žádnými klíči. Pokud by vydavatel zveřejnil cenu již před vydáním, tak by různým přeprodejcům a šedým obchodům pouze ulehčil práci při vlastním naceňování hry.

Zástupce vydavatel zároveň hráče ujistil, že se rozhodně nemusí obávat přemrštěné cenovky, která by byla srovnatelné s AAA produkcí. Manor Lords vstoupí zítra do programu předběžného přístupu na Steamu, GOGu, Epic Games Storu i v rámci předplatného PC Game Pass. S verzemi pro konzole se zatím nepočítá. Bližší informace o samotném titulu vám nabídnou naše dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama