Nejprodávanější hrou roku 2017 v USA je Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Nejprodávanější hrou roku 2017 v USA je Call of Duty: WWII

Nejprodávanější hrou roku 2017 v USA je Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

34

Druhé je Destiny 2 a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je zase nejprodávanějším remasterem na PlayStation 4.

Reklama

Vedení vydavatelské společnosti Activision musí být nadmíru spokojeno s rokem 2017. Nejprodávanější hrou končícího roku se v Severní Americe totiž po deváté za sebou stalo Call of Duty. Návrat do druhé světové války v podání studia Sledgehammer Games hráče zaujmul a ty neváhali a tuhle first-person střílečku, která v singleplayeru sází na efekty a v multiplayer na menší mapy, vyšvihli na příčku nejvyšší. WWII po celém světě za méně než dva měsíce utržilo miliardu amerických dolarů.

Pro obyčejného smrtelníka nepředstavitelná částka. Activision navíc může slavit ještě jednou. Druhou nejprodávanější hrou v USA je totiž Destiny 2 od studia Bungie. Sice není vše podle fanoušků, ale i tak spousta hráčů neváhala a sci-fi střílečku si koupila. Což se dost projevilo, Destiny 2 už stihlo v prodejích přeskočit svého předchůdce. Hodí se zmínit, že původní Destiny vyšlo na PS4, Xbox One, PS3 a X360, zatímco Destiny 2 na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Tím ale nekončíme. Vyplatila se i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Jde totiž o nejprodávanější remaster v historii konzole PlayStation 4. Doufejme tedy, že studio Vicarious Visions dostane svolení přepracovat další starší díly, případně se vrhnout na zbrusu nového Crashe.

Jak vidno, návrat do druhé světové války se bez debat vyplatil a určitě se v budoucnu můžeme těšit na další díl, který půjde ve stopách WWII. Podobně to bude i u Destiny, vsadíme boty, že tvůrci kromě expanzí pracují i na Destiny 3.

Zdroj: Polygon.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama