Německá adventura Trüberbrook s ručně kreslenými scenériemi
Novinka Německá adventura Trüberbrook s ručně kreslenými scenériemi

Německá adventura Trüberbrook s ručně kreslenými scenériemi

Michal Burian

Michal Burian

6

Na konci roku 2018 nás mysteriózní sci-fi adventura zavede na německý venkov v šedesátých letech.

Reklama

Nezávislé berlínské studio Bildundtonfabrik spustilo na Kickstarteru kampaň pro jejich připravovanou mysteriózní sci-fi adventuru Trüberbrook, která by vyšla na konci příštího roku ve verzích pro PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

„Trüberbrook je vzrušující mysteriózní adventura, která hráče zavede na německý venkov v šedesátých letech. Hráči v kůži mladého amerického fyzika Hanse Tannhausera budou prozkoumávat vesnici Trüberbrook, která se nachází v zalesněné krajině západního Německa. Jde o staré, ale stále krásné lázně.

Tannhauser se ubytuje v penzionu Waldeslust na náměstí, aby pracovat na své práci z kvantové fyziky. Krátce po jeho příchodu je ale nesvůj. Z pokoje mu zmizí nějaké dokumenty a někdo se s ním snaží navázat kontakt. Hráči se postupně seznámí s vesničany a lázeňskými hosty. Všichni jsou ale nějací divní. Jen mladá vědkyně Gretchen se hlavní postavě zdá normální. To se ale rychle změní, než se stačíte vzpamatovat, vezme vás Gretchen na dobrodružství. Musíte zachránit svět,“ popisuje hru tisková zpráva.

Na první pohled nás má na hře zaujmout jedinečný vizuální styl. Všechny scenérie a všechny kulisy mají být postaveny ze skutečných miniaturních modelů, zachyceny 3D skenerem, digitálně upraveny a přidány do hry společně s animovanými charaktery a vizuálními efekty.

Pro inspiraci nešli tvůrci daleko. Atmosféru si vzali z televizních seriálů jako Twin Peaks, The X-Files a Stranger Things, zatímco hra kombinuje německý folklor se sci-fi, láskou, přátelstvím, loajalitou, bezradností, sebeobjevením a s lovem nestvůr.

Trüberbrook nevypadá špatně, vývojáři slibují až 10 hodin vzrušujícího hraní. Pokud vás projekt zaujal, můžete na něj přispět na Kickstarteru, aby se vybralo požadovaných 80 tisíc euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama